ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επόμενη γενιά των MMORPG

Με αποστολές που δημιουργούνται αποκλειστικά για τον χαρακτήρα σας, ένα πλήρως φθαρτό περιβάλλον, κλειστή οικονομία, περιορισμένες πρώτες ύλες και στοιχεία επιβίωσης συνθέτουν μια διαφορετική εμπειρία για κάθε παίκτη. Κάθε φορά που μπαίνετε στον λογαριασμό σας υπάρχει κάτι καινούριο να κάνετε. Χωρίς καθημερινό grind! Με τοπικές, κοινοτικές και εθνικές διαμάχες να προκύπτουν συνεχώς, νέες ευκαιρίες και δυνατότητες γεννιούνται καθημερινά και είσαστε εκεί για να αλλάξετε τον ρου της ιστορίας.

Μπείτε στον κόσμο Chronicles of Elyria ως μέλος μια Player ή NPC οικογένειας και αναρριχηθείτε στην συνέχεια από απλός τυχοδιώκτης σε προύχοντα της τοπικής κοινωνίας, δημιουργείστε την δική σας δυναστεία και ίσως κάποια μέρα να φοράτε εσείς το δαχτυλίδι του βασιλιά. Αν πάλι δεν σας ενδιαφέρει να μπείτε στον «χορό των δυναστειών», το σύστημα που βασίζεται στις δεξιότητες και τις ικανότητές σας και η απουσία προκαθορισμένων κλάσεων σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ακριβώς τον χαρακτήρα που φαντάζεστε.

Γεμάτο δραματικές ευκαιρίες, το Chronicles of Elyria συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία ενός sandbox και ενός themepark MMOs για να δημιουργήσει ένα νέο είδος παιχνιδιού – Multiplayer Evolving Online World or MEOW.