ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τέλος στις στατικές αποστολές και το ατελείωτο Grind

Βαρεθήκατε τις πλήρως απλές και ανούσιες αποστολές, κοινές για όλους στον server? Σας ενοχλεί που εσείς και άλλοι 50 παίκτες τρέχετε πέρα δώθε να μαζέψετε «ουρές αγριόχοιρου (pristine)» για να παραδώσετε στον ίδιο NPC που κάθεται έξω από το ίδιο κτίριο από την BETA του παιχνιδιού? Στο Chronicles of Elyria επιλέξαμε να το αποφύγουμε αυτό και να δώσουμε στους παίκτες την δυνατότητα να είναι εκείνοι που θα δίνουν τις αποστολές σε άλλους παίκτες. Ίσως χρειαστεί και πάλι να μαζέψετε «ουρές αγριόχοιρου (pristine)», αλλά αυτή τη φορά θα τις δώσετε σε έναν παίκτη και θα πληρωθείτε βάση του “Contract”που θα έχετε υπογράψει.

Το Chronicles of Elyria είναι ένα πλήρως προσαρμόσιμο skill-based Action RPG στο οποίο τα skills χρησιμοποιείτε καθορίζουν σε τι θα είσαστε καλοί. Με ένα σύστημα δίχως κλάσεις και τις δεξιότητες σας να βελτιώνονται όσο τις εξασκείτε, η φαντασία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε  ότι χαρακτήρα θελήσετε.

Η φιλοσοφία μας είναι πως τα παιχνίδια ρόλων πρέπει να είναι ευχάριστα από την αρχή, όχι μόνο στο τέλος του παιχνιδιού. Στο Chronicles of Elyria είστε μέρος μιας επικής και συνεχούς  ιστορίας. Γεμίστε τις ημέρες του χαρακτήρα σας με περιπέτειες, πολιορκίες, κατασκευές , ακόμα και με την διακυβέρνηση μιας πόλης, ενός δουκάτου, ενός βασιλείου. Δουλέψτε ώστε να μεγαλώσετε την περιουσία της οικογένειάς σας, την φήμη και το κυρός της. Ξεκινήστε τον δικό σας οίκο και στις τελευταίες ημέρες της ζωής του χαρακτήρα σας αφήστε τον να ξεκουραστεί, όσο η ψυχή σας ετοιμάζεται να αναγεννηθεί  σε έναν νέο διαφορετικό χαρακτήρα, τον διάδοχό σας. Που και αυτός θα αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο.