ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τι είναι το Chronicles of Elyria;

Το Chronicles of Elyria είναι ένα mmorpg σχεδιασμένο από την αρχή του έτσι, ώστε να δώσει την λύση στα πολλά προβλήματα και τις αδυναμίες των συμβατικών mmorpg.

Αντί να απαιτεί ατελείωτο grind και να επαναλαμβάνεται συνεχώς, το Chronicles of Elyria, οδηγεί τους παίκτες να πάρουν μια ουσιαστική απόφαση σε σχέση με τον ρόλο που θέλουν να έχουν στον κόσμο, με αποτέλεσμα οι επιλογές τους να έχουν ουσιαστικές συνέπειες στον κόσμο και τους γύρω τους. Το Chronicles of Elyria δεν είναι ένα ακόμα themepark ή ένα SandboxMMO αλλά βασίζεται στις ιστορίες, τα γεγονότα και τις πράξεις που δημιουργούν ένα μοναδικό σενάριο, μια ξεχωριστή μυθολογία για τους χαρακτήρες που γεννιούνται, μεγαλώνουν και αναπόφευκτα κάποια στιγμή πεθαίνουν.

Με ένα πραγματικά διαδραστικό οικοσύστημα, κλειστή οικονομία με περιορισμένες πρώτες ύλες αλλά και με ένα πολιτικό σύστημα που επιτρέπει στους παίκτες να καταπιαστούν με το “Dance of Dynasties” , την μάχη για την επικράτηση του Οίκου τους, φαίνεται πως το Chronicles of Elyria είναι το mmorpg που οι παίκτες περιμένουν εδώ και πολύ καιρό – ένα παιχνίδι που οι επιλογές σας πραγματικά επηρεάζουν τον κόσμο.